Prosinac 07, 2022

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mladi vozači

Vozačka dozvola se izdaje najkasnije u roku od 30 dana od dana podnošenja zahtjeva za izdavanje vozačke dozvole u redovnom postupku. U ubrzanom postupku vozačka dozvola se izdaje u roku…
Za vozače kojima je poništena vozačka dozvola propisuje se novčana kazna u iznosu od 10.000 do 20.000 kuna i kazna zatvora do 60 dana
Održane info-točke na temu tzv. „4 glavne ubojice u prometu“, mlade vozače i vozače bicikala, mopeda i motocikala
Zbog divljačkog ponašanja na cesti mladi je vozač (22 godine), naposljetku, uhvaćen te kažnjen s 118.000 kuna novčane kazne
Uobičajene bizarnosti tijekom nadzora prometa: 64-godišnji recidivist upravljao automobilom bez položenog vozačkog, 54-godišnjak za vrijeme izrečene mu zabrane upravljanja, a 31-godišnjak alkoholiziran, bez položenog vozačkog i s isteklom prometnom dozvolom.
Tijekom rutinskog nadzora prometa u Zagrebu, policijski su službenici u Ulici Josipa Stadlera zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 21-godišnjak.
Zbog vožnje bez položenog vozačkog ispita s 40 dana zatvora kažnjen je 24-godišnji Zagrepčanin, kojemu je odišnjaku je izrečena i zabrana upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od 12 mjeseci.
U noći na četvrtak u Starim Mikanovcima kod Vinkovaca dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginulo četvero mladih ljudi, izvjestila je PU vukovarsko-srijemska.
Tijekom prvog polugodišta 2020. godine, mladi vozači skrivili su 19 prometnih nesreća, u kojima je poginula 21 osoba ili 18,6% od ukupnog broja.
Stranica 1 od 3